Verlies dierbare

Heeft u moeite met het verlies van uw partner of een dierbare?

Op de website Zet je leven weer op de Rails staan veel links naar websites die kunnen helpen het verlies een plek te geven. Ook op de website van het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) staat veel informatie. U vindt er adressen waar u terecht kunt voor ondersteuning. De website Rouwverwerking biedt online zelfhulp.

Heeft u psychische klachten door het verlies? Neem contact op met MIND Korrelatie voor anonieme en professionele hulp. Op de website vindt u een overzicht van de instanties waar u terecht kunt voor hulp. Ook leest u hier ervaringsverhalen en informatie over psychische klachten.

Misschien is vrijwilligerswerk iets voor u. U doet nuttig werk voor anderen en u ontmoet mensen. Kijk voor vacatures en informatie op de sites van Vrijwilligerswerk Noord-Holland of Noordkopvoorelkaar. Wilt u andere vrouwen ontmoeten? Wonen Plus Welzijn organiseert verschillende activiteiten voor vrouwen. Kijk op de website voor meer informatie. Woont u in Schagen en bent u ouder dan 55 jaar? Vraag om de bezoekdienst van Wonen Plus Welzijn. U krijgt dan bezoek van een vrijwilliger die zelf weduwe of weduwnaar is. Ook Humanitas heeft een bezoekdienst.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Humanitas Kop van Noord-Holland

Bernhardplein
76H
1781 HK
Den Helder

Noordkopvoorelkaar.nl

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 17.30 uur

Noordkopvoorelkaar is onderdeel van NL Voor Elkaar. Houd hier rekening mee als u belt of een e-mail stuurt.

Vrijwilligerswerk Noord-Holland

Wonen Plus Welzijn

Zijperweg
14
1742 NE
Schagen

Landelijk Steunpunt Verlies (LSV)

Rouwverwerking

Zet je leven weer op de rails - informatie over rouw

MIND Korrelatie

Als u met MIND Korrelatie wilt appen, voeg dan het nummer 06 13 86 38 03 toe aan de contacten van uw telefoon en start een gesprek. Bereikbaar: ma t/m vrij 09:00 - 18:00 uur.

Heeft u behoefte aan hulp?

Voelt u zich regelmatig depressief, oververmoeid of angstig? Praat erover met uw familie of vrienden. Online informatie vindt u op Kleur je leven, Psyfit, Mentaal Vitaal en Interapy. U kunt ook altijd even bellen met De Luisterlijn.

Wilt u liever een hulpverlener spreken? Neem dan contact op met een huisarts, maatschappelijk werk of GGZ.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

GGZ Noord-Holland Noord

Piet Ottstraat
2
1741 NX
Schagen

Mentaal Vitaal

Werken aan je mentale fitheid

Psyfit

Verbeter je mentale fitheid

Regulusweg
5
2516 AC
Den Haag

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

Heeft u een kind verloren?

Lotgenoten vindt u bij de Vereniging Ouders van een Overleden Kind. Ouders en opvoeders van een vermoord kind kunnen terecht bij Vereniging Ouders van een Vermoord Kind. Online behandelingen om met verdriet en rouw om te gaan, vindt u bij Interapy. Uw huisarts kan u helpen de juiste hulp te vinden.

Vereniging Ouders van een Vermoord Kind