Verhuizen

Gaat u verhuizen?

Plan uw verhuizing goed. Vraag familie, vrienden en bekenden om u te helpen of huur een verhuisbedrijf in.

Is dit niet mogelijk en heeft u een ziekte of beperking? Maak een afspraak met uw gemeente of met maatschappelijk werk bij u in de buurt.

Vergeet niet uw verhuizing door te geven aan de gemeente waarin u gaat of blijft wonen. Doe dit uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. Verhuist u naar het buitenland? Geef uw verhuizing dan minimaal 5 dagen vóór de verhuizing door.

Heeft u een uitkering of voorziening van de gemeente? Deze stopt als u naar een andere gemeente verhuist. U moet deze opnieuw aanvragen in uw nieuwe gemeente.

U vindt verhuisbedrijven in de Gouden Gids. Hulp bij het plannen van uw verhuizing vindt u op internet. Bijvoorbeeld bij Verhuizen Kun Je Zelf. Voor advies kunt u ook contact opnemen met Wonen Plus Welzijn. Kijk op de website voor een servicepunt bij u in de buurt.

Heeft u meer hulp nodig? Zoals voor het regelen van uw verhuizing, uw administratie of kleine klusjes?

Vraag vrienden, familie of bekenden om u te helpen. Is er niemand die u kan helpen? Probeer dan een vrijwilliger te vinden. Dit kan via de sites Zorg Voor Elkaar of Noordkopvoorelkaar. Voor kleine klusjes of de administratie kunt u ook hulp vragen aan Wonen Plus Welzijn. Of ga naar De Balie in Schagen voor informatie en advies.

Kijk op Checklist verhuizen voor verhuistips. Of vraag hulp aan de woningcorporatie.

Toon op kaart (1)
x

Noordkopvoorelkaar.nl

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 17.30 uur

Noordkopvoorelkaar is onderdeel van NL Voor Elkaar. Houd hier rekening mee als u belt of een e-mail stuurt.

Wonen Plus Welzijn

Zijperweg
14
1742 NE
Schagen

NL voor Elkaar

Zoekt u een woning voor senioren?

Wilt u in uw gemeente blijven wonen? Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie. Bijvoorbeeld over woningen voor 55+ of hulp bij langer zelfstandig wonen.

Het actuele aanbod van huurwoningen in de regio vindt u op Woonmatch in de Kop van Noord-Holland en op SVNK. Hier staan ook adressen van woningverhuurders.

Kijk voor koopwoningen op Funda. Woonzorg-Nederland biedt huur- en koopwoningen voor senioren op het Acaciaplein in Schagen. U kunt ook contact opnemen met Woonzorggroep Samen.

Toon op kaart (1)
x

Sociale Verhuurders Noord-Kennemerland

Toon op kaart (1)
x

Woonzorg-Nederland

Bezoekadres

Acaciaplein
213
1741 XD
Schagen

Postadres

339
1180 AH
Amstelveen

Woonmatch Kop van Noord-Holland