Huisarts

Zoekt u een huisarts?

Zorg dat u snel een huisarts heeft. Kijk op de website Huisartsen Kop van Noord-Holland voor een huisarts in de buurt. Bel de huisarts van uw keuze en vraag of u patiënt kunt worden. U moet wel eerst een ziektekostenverzekering hebben.

Huisartsen Kop van Noord-Holland

Verwijst de huisarts u naar een ziekenhuis?

Kiesbeter helpt u een ziekenhuis en specialist te kiezen. Bel het ziekenhuis en maak een afspraak. Neem uw pasje van uw zorgverzekering en een identiteitsbewijs mee. Neem ook de verwijsbrief van de huisarts mee. Als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, moet u zich inschrijven.

Heeft u 's avonds of in het weekend medische hulp nodig?

Bel de Huisartsenpost. Houd uw verzekeringspas bij de hand. U krijgt een doktersassistent aan de lijn. Zeg wie uw huisarts is en leg uit wat er aan de hand is. U krijgt uitleg, advies en een afspraak als dat nodig is. Houd ook uw burgerservicenummer bij de hand.

Bel voor spoedeisende gevallen altijd 112.

Toon op kaart (3)
x
Toon op kaart (1)
x

Huisartsenpost Den Helder

Woont of verblijft u in Den Helder, Julianadorp of Wieringen en heeft u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen dringend huisartsenhulp nodig? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het onderstaande telefoonnummer.

Huisduinerweg
3
1782 GZ
Den Helder
Toon op kaart (1)
x

Huisartsenpost Hoorn

Maelsonstraat
5
1624 NP
Hoorn
Toon op kaart (1)
x

Huisartsenpost Schagen

Grotewallerweg
3-04
1742 NM
Schagen

Alarmnummer